joi, 11 martie 2021

Va fi război, este război

Este război. Război informațional, război valoric oamenii lui dumnezău luptă cu oamenii nefârtatului. Unii o fac conștient, alții o fac inconștient, dar suntem în plin război chiar dacă încă nu ard case sau încă nu se trage pe stradă. Războiul este la nivel subtil, războiul este al spiritului.
În aroganța lor cei care au ajuns în vârful ierarhiilor lumești cred că pot dicta felul de a trăi a maselor de oițe dezinformate de presă. Ei cred că suntem prea mulți pe fața pământului, că unii trebuie să moară, iar alții să ajungă sclavi „vei avea nimic și vei fi fercit” (Schwab), că merită a fi sacrificați pentru o lume perfectă plămâdită de mințile lor imperfecte.
Din 2001 până acum ne-am luptat iluzoriu cu celălalt datorită unei acțiuni cu steag fals, cade WTC7 nefiind lovit de nimic, motoarele avioanelor se vaporizează stârnind invidia lui Houdini, pașapoartele „teroriștilor” miraculos supraviețuiesc exploziilor și focului de cherosen. Ca urmare a fost Patriot Act, unde lumea s-a transformat într-un gulat digital. Manipulare de clasa I - creezi problemă - oferi soluție.
Noua operațiune este lupta dintre noi și din interiorul nostru. În loc să privești în aproape chipul unui iubit prieten, acesta trebuie să devină conform logicii nebunilor - un aducător de moarte.
Conform Dr. Zaks de la compania Moderna produsele mRNA încearcă să modifice organismul uman ca acela singur să produce proteina care să lupte cu o boală. Am avut banane motificate genetic, acum vom avea oameni modificați genetic. Faptul că bananele sau alte fructe ajung să fie sterile nu contează ;) faptul că sunt efecte adverse ale experimentului medical desfășurat la scară planetară - nu contează, oricum suntem prea mulți :D iar în mințile bolnaviorilor, moartea unui om e tragedie, moartea mai multora este statistică (Stalin). Tot ce contează este ca producătorul tratamentului experimental să nu poată fi tras la răzpundere, că cine moare înainte de aplicarea tratamentului experimental moare de virus, cine moare după moare de bolile cronice avute :) tot ce contează este BANUL și PUTEREA în buzunarele nebunilor.
LIBERTATEA de a alege este sfântă. Încă de la „facerea lumii”, prin disocierea conștiinței umane de natura ce a creat-o omul capătă libertatea de a alege: să urmeze ordinea divnă sau să orbecăiască după propriile rătăciri. Libertatea de a alege un tratament medical a fost consfințită în Convenția de la Ovideo, este în litera legii contituțiilor lumii (libertatea la conștiință). Să fii liber să dispui de corpul tău, să îți alegi riscurile și beneficiile asociate este una dintre caracteristicile ființei umane. Dar totul este corupt, chiar și cei mai mari apărători ai dreptorilor omului nu știu de ce doar apără drepturile la perversiuni sexuale, nu și libertatea de a alege un tratament medical.
Regimurile totalitare degradează la toate nivelurile. Prin lașitate, prin frică, prin prostie oițele susțin regimurile care inevitabil îi va duce la abator. Nu vă fie frică, totul ce se construiește pe minciună se năruie eventual, nu degeaba răbdarea este ruptă din rai ;)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu