duminică, 16 mai 2010

Puterea Apei

”Apa și focul au energie, dar nu au viață; plantele și copacii au viață, dar n-au inteligență. Păsările și animalele au inteligență, dar nu au simț moral. Omul este înzestrat cu energie, viață inteligență și simț moral”
Anonim



Astăzi, a fost o zi foarte frumoasă în Chișinău. Unii sărbătoreau Ziua Familiei, această instituție milenară, în centrul Chișinăului. Am fost plăcut surprins de modul de organizare al sărbătorii. Locul era și sub protecția unor persoane îmbrăcate în vestă albastră. De nelipsit erau și tinerii republicii îmbrăcați într-un duet negru-galben. Erau împărțite niște stegulețe cu o siglă plină de conținut, colorată în trei culori magice, albastru, galben și roșu.

Astăzi, cerul a fost acoperit cu fâșii de nori neobișnuiți și nemaivăzuți. În timp ce unu-două sectoare ale capitalei se scufundau sub forța boabelor mari de apă, în altele te topeai de la lumina solară. Aceste schimbări meteorologice bruște lasă urme vizibile în oraș și în suflet. Văzând cum curg șuvoaiele la vale, mi-am amintit soarta continentului Hyperboreea.



Urme vizibile ale forții apei, săraca Primărie...



Și când te gândești că trupul nostru terestru este compus din 80% apă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu