sâmbătă, 23 mai 2009

Rusia atacă România - România tace și înghite

Zilele acestea la conferința UE-Rusia de la Habarovsk Rusia ataca fără rușine România, acuzând-o de provocarea evenimentelor din 7 aprilie, de imixtiune în treburile interne al RM. Exte oare imixtiune în politica internă faptul că 80% din populația RM sunt etnici români și nu mai vor comuniștii sau Rusia?

România trebuie să contraatace!

  1. Să acuze Rusia de crearea republicilor separatiste în MD și Georgia, de tentativa de creare a unor republici separatiste în țările baltice.
  2. Să acuze Rusia de semnarea tratatului Ribbentrop-Molotov care a dus a destrămarea României Mari.
  3. Să acuze Rusia de imixtiune în politica moldovenească și susținerea regimului lui Smirnov.
  4. Să acuze Rusia de acordare în masă a cetățeniei ruse locuitorilor din stânga Nistrului.
  5. Să acuze Rusia ca urmașă a URSS de deznaționalizare a basarabenilor și de falsificare a istoriei.

Dacă România va tăcea și înghiți toate prostiile rușilor aceștia vor deveni din ce în ce mai impertinenți! E timpul să se pună piciorul în prag și să li se spună adevărul verde în față!

Dacă la acest summit România va tăcea cei care vor pierde sunt basarabenii. Nu degeaba spune rusul „molceanie znak soglasiei” (tăcerea este semnul acceptării)

Nu sunt mare istoric, dar această listă poate continua...

4 comentarii:

  1. nu te astepta ca Romania sa se apere...Rusia e mult mai puternica!

    RăspundețiȘtergere
  2. România poate lupta în declarații, nu se pune vorba de arme încă.

    RăspundețiȘtergere
  3. inca....dar Basescu nu-i mai breaz ca altii...ii e frica sa ramana fara gaze :D si tocmai pt ca nu se pune problema de arme nici nu doreste Base sa ajunga sa se puna o astfel de problema, a armelor! Se face ca nu vede!

    RăspundețiȘtergere
  4. diplomatia este arta dialogului. Romania nu are nimic de castigat din declaratii populiste. declaratii de asa gen ar prejudicia imaginea romaniei si ar dauna pana si relatiilor cu tarile mebre ale uniunii europene. cel mai chibzuit lucru este sa ignore provocarile.

    RăspundețiȘtergere